ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Pánové, klobouček! Kluci z Kámiku vybrali 209 000 korun! tit

publikováno: 17.09.2023

Charitativní závod Kámik Charity Carp Cup, který se od středy do neděle konal na Pískové Lhotě, překročil očekávání. Přítomné týmy a další dárci přes transparentní účet, sbírku v místě závodu, vybrali celkem 209 000 korun.

Částka byla rozdělena mezi tři děti a MO Kladruby a dnes při slavnostním zakončení jim byly předány šeky na 52 250 korun (Kristýnka si šek převzala již ve středu).

Šek dnes převzali rodiče malého Bertíka, jenž trpí vrozenou vadou míchy a má deformované dva obratle. Jde o ojedinělou vrozenou vadu, a ta zapříčiňuje omezenou hybnost a menší citlivost nožiček. V necelých dvou letech se díky tomu Bertík zatím není schopen sám postavit ani posadit, kromě „W“ sedu. Naděje na zlepšení je v intenzivních neurorehabilitacím a vybrané peníze budou použity na úhradu Bertíkova pobytu v Centru Hájek ve Štáhlavech.

„My vám strašně moc děkujeme, je úžasné že jsou ještě mezi vámi lidé, kteří chtějí pomáhat a pořádají tento druh akcí. My stále věříme, že se Bertíkův stav zlepší a k tomu použijeme i tyto vybrané peníze,“ řekl při převzetí šeku Bertíkův tatínek.

Šek rovněž obdržela Anička, která trpí řadou omezení, mezi které patří i autismus. „Chci vám také za sebe a za Aničku poděkovat a peníze použijeme na další vzdělávání Aničky,“ uvedla její maminka.

Do třetice šek putuje do Kladrub, kde tamní MO sdružuje handicapované rybáře. „Neskutečný, upřímně mi ta vybraná částka vyrazila dech, nevím, co bych řekl, než děkuji a jsem rád, že jsem vaší součástí,“ řekl přítomným Jan Porhnasl, hospodář z MO Kladruby.

„Osobně jsem velmi rád, jakým způsobem jste se tu po všechny dny prezentovali, vaše srdce jsou tak veliká a osobně mě naplňuje hrdostí, když rybáři dokáží pomáhat. Zase jste celý tento bezvadný závod posunuli výš a je teď na nás, abychom jako Středočeský územní svaz popřemýšleli o tom, jak vám poskytnout ještě lepší servis, než doposud a o tom si ještě s Pepou popovídáme,“ uvedl předseda Dušan Hýbner.

„Já chci poděkovat všem, kteří jste se zúčastnili, jednak za to, že jste dodržovali podmínky, pak za to, že jsme si to všichni užili a ta částka, kterou jsme vybrali, to je bomba. Chci poděkovat všem našim sponzorům a partnerům, díky moc,“ dodal hlavní organizátor závodu Pepa Šulc.

Ale protože se i závodilo, tak tady jsou výsledky:

  1. Kuželky na víně – nejtěžší tři ryby měly hmotnost 35,99 kg
  2. Valeš team – nejtěžší tři ryby měly hmotnost 29,75 kg
  3. Gerry – nejtěžší tři ryby měly hmotnost 28,72 kg.

Nejtěžší ryba: kapr 15,22 kg – Kuželky na víně.

(šam)

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 412 024

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS